07
Αυγ

Στη Θεσσαλονίκη το Μάρτιο του 2024 η πρώτη μεγάλη διεθνής έκθεση για την πράσινη ενέργεια από τη Helexpo – Τεχνολογίες και εξοπλισμός για ΑΠΕ, Αποθήκευση, Υδρογόνο, Ηλεκτροκίνηση και smart εφαρμογές

05 08 2023

Η πρώτη μεγάλου βεληνεκούς και ευρωπαϊκών προδιαγραφών εμπορική έκθεση, αποκλειστικά για την αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας στη χώρα μας, διοργανώνεται το τριήμερο 14-15-16 Μαρτίου 2024 στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για την έκθεση Renewable Energy Tech που προγραμματίζει στις εγκαταστάσεις της η Helexpo, ο μεγαλύτερος και πλέον έγκυρος εκθεσιακός οργανισμός, με τη στρατηγική συνεργασία του energypress που θα αποτελέσει το σύμβουλο περιεχομένου της διοργάνωσης.

Η έκθεση θα δώσει τη δυνατότητα στις δεκάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας , του Υδρογόνου και των πράσινων αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης ενέργειας, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της νέας πράσινης ενεργειακής οικονομίας, να εκθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να έρθουν σε επαφή με τους δυνάμει συνεργάτες ή ανταγωνιστές τους.

Να έρθουν επίσης σε επαφή με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις και τους επιχειρηματικούς ή άλλους φορείς που τις προωθούν.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σημαντικό διεθνές συνέδριο για τις ΑΠΕ, την αποθήκευση και τις πράσινες τεχνολογίες, ενώ στις εγκαταστάσεις της Helexpo έχουν προβλεφθεί ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για Β2Β συναντήσεις.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να αποτελέσει η Renewable Energy Tech το ετήσιο μεγάλο σημείο συνάντησης της αγοράς πράσινης και smart ενέργειας και ταυτόχρονα το σημείο ωρίμανσης και επιτάχυνσης αντίστοιχων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την επίσημη αναγγελία της έκθεσης έχουν δηλώσει συμμετοχή μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες «πράσινου» εξοπλισμού και μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ενεργειακού τομέα.

Η νέα ενεργειακή οικονομία