10
Ιούν

H TBEA στην Intersolar: παρουσίαση του νέου inverter στα 360kW και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας

09 06 2023

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η TBEA θα συμμετέχει στη φετινή έκθεση Intersolar Europe 2023 που θα λάβει χώρα στο Μόναχο από τις 14 έως τις 16 Ιουνίου”, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

Κατά τη διάρκεια της Intersolar Europe 2023, η TBEA θα λανσάρει τον νέας γενιάς μετατροπέα στα 360kW, καθώς και τις λύσεις σε υποσταθμούς μέσης τάσης στα 3ΜVA, 6MVA και 9 MVA. Επίσης θα παρουσιαστούν συστήματα μετατροπής ισχύος στοιχειοσειράς με υδρόψυκτες λύσεις σε μπαταρίες για φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας και έργα αποθήκευσης ενέργειας.

Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας για να συζητήσουμε τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τις τάσεις της αγοράς με τους ειδικούς του κλάδου από όλο τον κόσμο στο περίπτερο B4.350.

A picture containing text, sky, screenshot, outdoor

Description automatically generated

Σχετικά με τον όμιλο TBEA

Ο κινεζικός όμιλος TBEA έχει ιδρύσει με επιτυχία τρεις εταιρείες, απασχολεί περισσότερους από 24.000 υπαλλήλους σε 75 χώρες, έχοντας αναπτύξει 18 βιομηχανικά πάρκα στην Κίνα και δύο στο εξωτερικό, με συνολικό κύκλο εργασιών 12 δις ευρώ. Η ΤΒΕΑ βασισμένη στην ενέργεια, έχει σχηματίσει έναν βιομηχανικό όμιλο που δραστηριοποιείται σε 3 τομείς: μεταφορά και μετατροπή ενέργειας, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και νέα υλικά.

Η TBEA Xi’an Electric Technology Co., Ltd. είναι το τμήμα του ομίλου TBEA που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη λύσεων για την αγορά ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Η εμπειρία του ομίλου TBEA με περισσότερα από 18 GW ως IPP, προγραμματιστής, EPC και O&M για έργα στην κινεζική αγορά, παρέχει στην TBEA Xi’an εμπειρία και γνώση για τις ανάγκες των έργων, την οποία εφαρμόζει στο σχεδιασμό των λύσεών της. Ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2010 και συγκεντρώνει περισσότερα από 40 GW σε solar inverters, καθώς και περισσότερα από 13 GVAr σε Statcom. Αυτή τη στιγμή έχει παραγωγική ικανότητα 23 GW ετησίως με εργοστάσια παραγωγής solar inverters σε Κίνα και Ινδία. Το 2021, μετά την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού σε χώρες όπως η Χιλή, η Αυστραλία και η Βραζιλία, η ΤΒΕΑ ξεκίνησε την επέκτασή της στην Ευρώπη, με την παρουσία τοπικής ομάδας για εμπορική και τεχνική υποστήριξη σε Ισπανία και Ιταλία και με την υπογραφή 2GW για την προμήθεια εξοπλισμού σε Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βουλγαρία και Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.tbea.com και να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@tbea.gr.